VÆSENTLIGE ARTIKLER TIL EN SOLLIG PICNIC I HAVEN

Så snart solen skinner, foretrækker vi at være ude hele dagen. Fri eftermiddag? Sørg for en masse lækkerier, læg et tæppe i græsset og hold picnic. Lige i baghaven: super hyggeligt og også nemt. Disse varer er uundværlige for en vellykket picnic i haven!

1. Picnic-tæppe
En rigtig picnic er en på græsset. Placer et overdimensioneret tæppe i gården eller på en græsplæne. Gerne et tæppe i en blød, frisk farve for at fuldende sommerfølelsen. Formen er ligegyldig, så længe den er blød og stor nok til at vise alle lækkerierne. Der er picnic-tæpper med et vandtæt lag i bunden, nyttige når græsset stadig er fugtigt.

2. Stor taske eller kurv
Selvom køkkenet er inden for gåafstand, inkluderer en picnic en kurv fuld af lækre sager. Gå efter en rigtig flettet picnickurv eller en køletaske. Fordelen ved en køletaske er, at alt holder sig dejlig koldt og friskt om sommeren. I kurven eller posen tager du al maden med i haven i lukkede beholdere, skåle eller fade.

3. Bestik
Selvfølgelig kan du spise med hænderne til en skovtur, men en gaffel eller et træspyd er ønskeligt til frugt og sommersalater. Sørg også for at have knive til at smøre ting som baguettes og toasts. Ligesom at servere skeer til en salat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *