MED RETRO VIBES I HAVEN ER AT BLIVE HJEMME EN FEST

Uanset om du holder siesta eller fiesta i haven, sørger den rette atmosfære for, at du slapper maksimalt af. Den nye have- og terrassetrend er en perfekt kombination mellem de varme farver fra halvfjerdserne og naturtonernes ro. Med nogle få velvalgte genstande flyder disse retro-vibes direkte ind i haven.

Mix & match
Det bedste ved retrohavetrenden er, at alt faktisk er muligt, så længe det forbliver i balance. Men det blomsterprint af halvfjerdsernes parasol kan virkelig passe godt til de nye stribede puder. Retroindholdet øges yderligere ved brug af old school materialer som rattan og mørkt træ. Ved at kombinere alt dette med naturlige toner og hist og her et okkergult, lyst orange eller knaldgrønt stænk, opnås det rigtige vintage-look på ingen tid.

Lækkert stræk
Afkøling er, hvad vi ønsker! Og det kan gøres på forskellige måder. Strakt ud i en hængekøje eller på en lounge sofa, eller vugger frem og tilbage i en hængekøjestol. Det bliver retro med rattan og bambus. Disse materialer har også en stor fordel: de er så lette som en fjer. Når det regner – og når sommeren er forbi – er de indenfor på ingen tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *